Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans - testdag

Hvor dyb er krisen hos Aston Martin Racing?

Le Mans
testdag 

29/04/11 

Le MansSidste weekend var der testdag på Le Mans og det var den foreløbige kulmination af problemer for Aston Martin Racing. Teamet måtte konstatere at motoren i begge biler var kaput med brændte cylinder forringer.
I går kom så en pressemeddelelse fra teamet om at de ikke kommer til 1000 km på Spa Francorchamps den 7. maj. De vil hellere bruge tiden på at udvikle og teste den nye AMR-One.
 

David Richards sagde igår at:
“Vi kunne sagtens tage til Spa 1000 km løbet i maj, men det giver ikke mening for os. Løbet på Spa ville force os til at køre efter en placering og ikke efter at få testet bilen. Lige nu har vi brug for at teste i vores eget tempo, efter vores eget program."

Jeg er udmærket godt klar over at Aston Martin er på det første af et 3-årigt projekt, men David Richards slog ud med armene under præsentationen af bilen og fortalte os at deres AMR-1 var lige så hurtig som diesel bilerne. Vi har endnu ikke set noget der minder om speed fra den nye Aston Martin, og den seneste fejl er udefra set meget alvorlig. Betyder det at Aston Martin ikke bliver klar til Le Mans?


(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Vi ved det ikke, og jeg er ikke engang sikker på at man internt i Aston Martin Racing helt er klar over hvordan det skal gå. Jeg er dog sikker på at teamet kæmper for at få alting klar til Le Mans, men vil det lykkedes?

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  •