Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans - testdag

OAK Racing positiv efter Le Mans Test Dag

Le Mans
testdag 

30/04/11 

Le MansOAK Racing deltog på Le Mans testdagen med 3 biler. To LMP1’er (#15 og #24) med en helt ny Le Mans aero package, og én LMP2' (#35) var til testen for at kvalificere teamets to nye rookies.
Det meste af testen forløb efter planen, dog var LMP1’eren med nummer 24 en tur af banen i formiddags træningen.
 

Sébastien Philippe, Team Manager:
"Teamet kom i det store hele igennem den planlagte test. Testen blev gennemført med et fornuftigt resultat og vi har mange værdifulde data med hjem, men det forstyrrede selvfølgeligt vores plan da Richard Hein kørte af banen i nummer 24, i Ford Chicanen og smadrede bilen så meget at den ikke kom på banen mere."


Den ene af OAK Racings biler på testdagen
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

OAK Racing er efter testen kaldt til Le Mans hvad angår deres aerodynamiske set-up. Nu skal der bare nogle flere kilometer i bilerne, og derfor kommer teamet til start i Intercontinental Le Mans Cup på Spa-Francorchamps den 7. maj.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Oak Racing
  •