Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Emil Bernstorff vinder 2 gange i Oschersleben

ADAC
Formel Masters 

28/04/11 

- og snupper en 2. plads i det tredje race
Emil Bernstorff, som sidste år kørte i det Britiske Formula Ford mesterskab, hvor han viste sin fart ved at sætte ikke mindre en 5 hurtigste omgangstider er nu for alvor begyndt at konvertere sin hastighed til løbssejre.
Emil deltager sammen med 3 andre danske kørere og ialt 25 biler i ADAC Formel Masters serien i Tyskland, Holland, Belgien og Østrig.
 

“Sikke en start” siger Emil med et stort smil og fortsætter “Dette er en meget kompetitiv international serie så at føre mesterskabet efter første løbsweekend er meget tilfredsstillende”


(Foto: Team Emil)

Race 1
Emil satte 4. hurtigste tid ved tidtagningen og startede derfor på anden række. Efter en rigtig god start lykkedes det Emil at overhale en bil på vej til første hjørne. Ved en stærk positionering af bilen lykkedes det at overhale endnu en på ydersiden igennem første hjørne og dermed fortsætte jagten på førstepladsen. I trafikken lykkedes det polemanden tyskeren Wehrlein (nr 17) at slippe lidt væk og på trods af at køre de hurtigste omgange lykkedes det aldrig rigtigt at nå op og lægge press på nr. 17.

Race 2
Her starter Emil på første raekke og holder position ind I første hjørne. Igen når bil nr 17 at skabe et forspring, men denne gang indhenter Emil ham ved igen at sætte løbets hurtigste omgangstid og passerer ham med en fin snæver manøvre ind i første hjørne. Derefter trækker Emil fri og tager med begejstring sin første sejr i Formel Masters.

Race 3
Emil kommer godt fra start men tillader nr 17 og nr 2 at klemme sig forbi på indersiden. Efter et par omgange overhales bil nr 2 og ca. halvejs igennem løbet begynder Emil at indhente nr 17, som da han er kun 1.5s foran laver en stor fejl og lader Emil slippe igennem. “Jeg tror jeg ville have fanget ham og det kunnet have været helt skægt at prøve at overhale ham igen” smiler Emil.

“Det er klart at jeg nu glæder mig vildt meget til Sachsenring weekenden d 14-15 maj” afslutter Emil.

Team Emil
Axel Bernstorff


Læs mere om:
  • Emil Bernstorff
  • Team Emil
  • Oschersleben
  •