Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans - testdag

BMW Motorsport tilfreds med Le Mans test

Le Mans
testdag 

29/04/11 

Le Mans5 uger før der skal køres 24 timers løb på Le Mans, deltog BMW Motorsport i testdagen til det berømte endurance race. Teamet havde deres to BMW M3 GT i GTE pro klassen.
De to biler kørte i alt 147 omgange på Circuit de la Sarthe og de kunne tage fra banen med tilfredshed og megen værdifuld data.
 

BMW M3 GT med nummer 55 blev kørt af Augusto Farfus, Jörg Müller og Dirk Werner. Dette team var 3. hurtigst i GTE Pro da testen sluttede og deres bedste tid var 4:01,631.
BMW M3 GT med nummer 56 blev kørt af Andy Priaulx, Dirk Muller og Joey Hand og de var klassens 7. hurtigste team, med tiden 4:03,856.


(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Team Manager Charly Lamm sagde efter testen:
"Le Mans er et helt unikt og meget specielt løb, så hver enkelt omgang vi har kørt her har givet os værdifulde data med hjem."


(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

BMW Motorsport kommer til Le Mans 24 Hours med samme line-up, som under testdagen. De kommer til start med det formål at lave et top resultat og dermed score værdifulde point i Intercontinental Le Mans Cup.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  •