Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Fodboldkrig i Audi-lejren!

Le Mans 
15/06/02 

For få uger siden var de bedste kammerater og hentede andenpladsen sammen for Champion-teamet på Sears Point i den amerikanske Le Mans-serie. Men i morgen er der dømt krig i Audi-lejren mellem Tom Kristensen og Johnny Herbert, når Danmark tørner sammen mod England i fodbold-VM.
 

Tom K hepper naturligvis på sine landsmænd, mens rivalen i Audi nummer 2-bilen, Johnny Herbert, krydser fingre for sine engelske brødre.


Tom Kristensen og Johnny Herbert i "fodbold-krig".
(Foto: Audi Sportpress)

"Det har været et vanvittigt VM med exit til stornationer som Frankrig, Argentina og mine personlige favoritter fra Portugal. Stemningen er meget euforisk blandt alle andre end franskmænd hernede, og jeg håber at kunne se brudstykker fra kampen i morgen. Vi har dog ligesom andre opgaver, der er prioriteret højere... Men jeg vil virkelig krydse fingre for Olsens tropper og så håbe, de vil krydse fingre for mig i min duel mod Herbert. En 2-0 til Danmark, fordelt på to sejre, vil glæde mig meget," siger Tom!

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • 16/06/02 - Le Mans - Le Mans
  •