Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Jet Black Racing i Danish Endurance Championship

Danish Endurance
Championship 

28/04/11 

DEC - Danish Endurance ChampionshipLørdag den. 7 maj stiller Jet Black Racing for første gang op til et løb i Danmark. Teamet har lavet en aftale med DR2 om at deltage DEC løbet hvor de samtidig optager et TV-program "Vrooom på DR2 " som skal sendes den 11. juni i forbindelse med årets Le Mans løb i Frankrig.
Teamet stiller op med gæste chauffør og journalist Morten Remar, der skal køre sammen med Anders Majgaard og Ronnie Bremer, der alle vil gøre deres for at bringe bilen til en topplacering på dette løb.
 

"Vi ser dette som en perfekt mulighed for at præsentere teamet for vores danske fans, og på samme tid til at præsentere vores team ejer Mr. Dan Fastuca, som er en af USA’s bedste heavy metal guitarister ", siger team manager Flemming Pless og fortsætter: " Racing teamet er kun et af benene vi støtter på, Dan Fastuca også i spidsen for Jet Black the Band, som i øjeblikket arbejder på et nyt album lige nu, der understøtter vores marketingsforbindelse mellem bandet og race teamet".


(Foto: Jet Black Racing)

"Jeg ser virkelig frem til at være en del af Jet Black Racing i dette løb, både Anders Majgaard og Ronnie Bremer er virkelig kvalitet chauffører med erfaring og sejre i international Endurance løb, der kan løfte mig i min præstation", siger Morten Remar og fortsætter, "Dette team har stor fokus på denne type løb. Jeg håber virkelig at hvis noget går galt under dette løb skal det ikke være mig der løber tør for talent eller sidder i bilen når det sker.

"Jeg ser frem til at besøge Danmark igen i maj, og at være på banen i Padborg og følge vores drenge i deres første danske løb," siger Dan Fastuca med et stort smil og følger op med "Måske snupper jeg en guitar og laver lidt støj i paddock området for musik fansene der er til stede dernede ".

Jet Black Racing


Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Morten Remar
  • Ronnie Bremer
  • Jet Black Racing
  • Padborg Park
  • 07/05/11 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •