Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans - testdag

Er Aston Martin på katastrofe kurs?

Le Mans
testdag 

27/04/11 

Le MansDen nye Aston Martin AMR-1 har indtil videre slet ikke vist at den er hverken hurtig eller driftstabil.
David Richards slog ellers ud med armene under præsentationen af den nye in-house byggede LMP-1 bil, og lovede os en bil der skulle dyste med de hurtige diesel biler.
Desværre har vi endnu ikke set noget som helst som lover os en bil der kommer langt i 24 timers løbet på Le Mans.
 

Først var det 6 timers løbet på Paul Ricard. Her kørte bilerne ikke ret meget, og de kunne på intet tidspunkt sætte hurtige tider. Senest var det ved testdagen på Le Mans hvor begge biler måtte opgive med ødelagte motorer. Motoren gav op på grund af en cylinder-foring som ikke kunne holde.


Det var ikke meget man så til AMR-1 racerne på Le Mans testdagen
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Næste optræden bliver ved 6 timers løbet på Spa-Francorchamps, og her er det altså helt nødvendig at teamet kommer igennem løbet uden tekniske problemer.

Aston Martin teamet har meget kort tid til at forberede sig til langdistance løbet på Le Mans, og med under 2 måneder til starten går har jeg svært ved at forestille mig at de kan producere en racerbil som er hurtig og driftstabil, men Aston Martin har jo overrasket før.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Aston Martin Racing
  • Le Mans
  •