Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Marco Sørensen med helt i top i tysk Formel 3

Formel 3 DE 
27/04/11 

Med en anden og en tredje plads i weekendens to afdelinger om det tyske mesterskab i Formel 3, beviste den nordjyske racerkører Marco L. Sørensen, at han er en af mesterskabsfavoritterne.
Nordjyden kører for det tyske team Brandl Racing, som benytter Mercedes motorer. Resultatet var teamets bedste nogen sinde.
 


(Foto: Racing Team Sørensen / Marco Racing )

Marco udtaler, at han er utrolig glad for resultatet, og at han ikke selv havde forventet, at være med så langt fremme på nuværende tidspunkt. Vi har ikke helt fået testet så meget som ønsket, og da de fleste teams har testet en del på netop denne bane, så vidste jeg at det ville blive svært. Men vi udviklede konstant på bilen hele weekenden, og med stor hjælp fra teamet kunne vi konstant øge tempoet, og derved opnå det gode resultat.

Næste løb finder sted om fjorten dage på den berømte Formel 1 bane Franco Champ ved byen Spa i Belgien.

Racing Team Sørensen / Marco Racing
Ruben Sørensen


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Brandl-racing
  • Oschersleben
  • 25/04/11 - Oschersleben - Formel 3 DE
  •