Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 3 UK

Endnu en uheldig weekend for Kevin Magnussen

Formel 3 UK 
27/04/11 

Anden afdeling af det engelske Formel 3 mesterskab, der blev afviklet i påsken på Oulton Park i England, blev endnu en uheldig afdeling for Kevin Magnussen. Opsat på at revanchere sig efter skuffelsen ved første afdeling på Monza, var det en tændt Kevin Magnussen, der kørte ud til kvalifikationen lørdag. Kevin fik sat hurtigste omgang, men røg straks efter af banen og selvom det tog konkurrenterne lang tid, før de slog Kevins tid, så måtte han i sidste ende se, at hans hurtigste og næsthurtigste omgange rakte startplaceringer som nummer 8 i løb tre - hovedløbet - mandag og nummer 13 i første løb lørdag.
 

På en bane, hvor overhalinger er næste umulige, fik Kevin kørt sin fra Dallara-VW fra Carlin op til ottendepladsen i løb et, hvilket gav en velkommen pole position til løb to, da top otte blev vendt rundt til løbet, der blev afviklet mandag formiddag. Desværre blev starten til løb to et mareridt for Kevin. Koblingen blev for varm og Kevins racer blev stående da starten gik og alle konkurrenterne passerede ham. Mod slutningen af løbet måtte Kevin oven i købet udgå med motorproblemer.


(Foto: Jakob Ebrey)

Ved hovedløbet, der blev afviklet mandag eftermiddag, startede Kevin fra ottende startposition, men allerede på omgangen op til starten begyndte motoren at give problemer og efter to omgange måtte Kevin søge i pit for første gang. Kevin kom tilbage på banen med nye tændrør, men kort efter var problemet tilbage og Kevin måtte igen udgå.

”Der skal nok lige soves et par gange, for at få den her weekend ud af kroppen” sagde en skuffet Kevin Magnussen fra Oulton Park. ”Det var endnu en uheldig weekend, hvor vi havde mange forskellige problemer. Afkørsel i kvalifikationen betød, at jeg kun fik kørt fire omgange, hvor nogle af de andre nåede 17-18 omgange. Det gav et dårligt udgangspunkt til to af løbene. I løb to, hvor jeg så startede fra pole position, kom jeg til at overophede koblingen, så bilen gik ud. Derefter fik jeg motorproblemer, som fortsatte i hovedløbet. Det er dybt frustrerende og skuffende, men heldigvis er det langt fra slut endnu”.

Næste afdeling af det engelske Formel 3 mesterskab afvikles på Snetterton den 14.-15. maj.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Carlin Motorsport
  • Oulton Park
  • 25/04/11 - Oulton Park - Formel 3 UK
  •      ASETEK SIMSPORTS