Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 3

GP3 kontrakt til Michael Klitgaard Christensen

Grand Prix 3 
26/04/11 

Efter forårets flotte testresultater sammen med RSC Mücke Motorsport i Grand Prix 3 klassen, har den 20 årige danske kører Michael Klitgaard Christensen nu sikret sig en kontrakt med teamet for den kommende sæson.
Hos RSC Mücke Motorsport bliver Michael Christensen teamkollega med hollænderen Nigel Melker samt Willi Steindl fra Østrig.
 

"Det er spændende at være tilbage hos RSC Mücke Motorsport og deltage i Grand Prix 3 sammen med dem. Vi har et godt samarbejde og jeg har stor respekt for teamets professionalisme" - udtaler Michael Klitgaard Christensen - "forårets testkørsler har været et teknisk fremskridt, samtidig med at de også var sjovt - specielt at køre nogle hurtige omgange på Silverstone. Jeg føler mig fortrøstningsfuld forud for sæsonen, og tæller nu dagene til det første løb."

Det er ikke meget Michael Klitgaard Christensen skal tælle til i den forbindelse, for sæsonens første løb køres allerede i weekenden den 6. til 8. maj i forbindelse med Formel 1 Grand Prix weekenden på Istanbul Park i Tyrkiet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Mücke Motorsport
  • Istanbul Park
  • 08/05/11 - Istanbul Park - Grand Prix 3
  •