Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Sort debut for Dennis Lind

ADAC
Formel Masters 

25/04/11 

Første afdeling i ADAC Formel Masters, der blev afviklet på Oschersleben i Tyskland, indfriede langt fra de forventninger Dennis Lind fra Roskilde havde til sæsonstarten.
Første løb, der blev afviklet søndag, var en lang kamp med en bil, der ikke ville som Dennis. En kraftig overstyring betød, at Dennis faldt fra niende startposition til nummer tolv.
 


(Foto: Jan Kaiser)

Andet løb blev afviklet mandag og selvom Dennis fortsat ikke var tilfreds med bilen, var han på sidste omgang i kamp om tiendepladsen og den sidste pointgivende placering. Dennis lå side om side med Kevin Friesacher, men konkurrenten gav ikke plads nok til Dennis og ramte ham på baghjulet, hvilket sendte Dennis i autoværnet.
Det betød ikke kun farvel til et point, men betød desværre også, at Dennis’ bil ikke kunne repareres hurtigt nok, til at han kunne deltage i løb tre og dermed var første afdeling sluttet endnu mere skuffende end den var startet.

”Jeg er så skuffet, så det slet ikke er til at beskrive” sagde Dennis. ”Jeg havde virkelig set frem til sæsonstarten og så går det bare slet ikke. Vi kunne ikke finde fejlen på bilen, som slet ikke kørte som de øvrige biler i teamet. Så jeg havde slet ikke den speed, som jeg skulle og da jeg så oven i købet føler mig kørt af banen af en konkurrent og får ødelagt bilen, så jeg ikke kan køre sidste løb, er bare for ærgerligt. Nu må jeg se frem til næste løb om tre uger, hvor jeg forventer, at jeg skal tage revanche”.

”Jeg føler virkelig med Dennis” sagde manager Jason Watt fra Oschersleben. ”Det er hårdt, når man får sådan en modgang, men jeg har givet ham et klap på skulderen og sagt, nu kan det kun gå frem. Jeg har selv været der og ved, hvor bittert det føles, men vi kommer stærkt tilbage”.

Næste løb i ADAC Formel Masters er om tre uger, den 13.-15. maj, på Sachsenring.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Jason Watt
  • Motopark Academy
  • Oschersleben
  •