Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Dennis Lind kæmpede med bilen

ADAC
Formel Masters 

25/04/11 

Lørdag eftermiddag blev årets første løb i ADAC Formel Masters afviklet på Oschersleben i Tyskland. For Dennis Lind, sidste års uofficielle verdensmester i Formel Ford, blev sæsonpremieren, hvor han kører for topteamet ma-con motorsport, mere en kamp med bilen end med konkurrenterne. Dennis havde inden sæsonstarten vist, at han var teamets hurtigste mand, men farten blev ikke indfriet i kvalifikationen, hvor Dennis blev nier.
 

Værre gik det i løbet, hvor Dennis måtte nøjes med en slutplacering som nummer tolv, til gengæld blev det i løbet tydeligt for Dennis og teamet, at det var bilen og ikke Dennis, der manglede speeden.

”Det var ikke den start jeg havde håbet på. Jeg måtte kæmpe med bilen hele løbet og kunne slet ikke presse. Jeg havde rigeligt at gøre med, at holde bilen på banen og på et tidspunkt mistede jeg bagenden på bilen i banens hurtigste sving med over 200 km/t. Det gav en tur henover græsset, så jeg kan da prale med, at jeg var østtysklands hurtigste plæneklipper” sagde Dennis, der trods alt ikke havde mistet modet.
”Vi har to løb mere søndag, så det er bare op på hesten igen. Teamet er i gang med at skille hele bilen ad, for at finde fejlen. Det er et super professionelt team, så jeg er sikker på, at de nok skal give mig en god bil til de to løb i morgen. Det er dog rigtig svært at overhale på Oschersleben, men jeg er selvfølgelig klar til at give det bedste jeg kan”.

Dennis Linds manager Jason Watt, der frisk fra sin flotte sejr i STCC på Jyllands Ringen lørdag, var tilstede på Oschersleben og kunne fra tilskuerpladserne tydeligt se de problemer Dennis kæmpede med.
”Selv fra tilskuerpladserne var det helt klart, at Dennis måtte kæmpe med sin bil. Han havde overstyring banen rundt, så selv i sving, hvor de andre kunne køre med gassen i bund, kunne man se, at Dennis’ bil var urolig”.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • ma-con Motorsport
  • Oschersleben
  •