Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Anders Lysens gamle kærlighed ruster ikke

Rally Sprint 
28/04/11 

At gammel kærlighed heller ikke ruster indenfor motorsport, kan Anders Lysen (Sorø) skrive under på. Skærtorsdag tilbragte han sammen med John Madsen (Dianalund) og sin gamle flamme – og det var et succesfuldt gensyn. Det intime møde med den første Suzuki Swift Maxi bygget i Danmark udløste nemlig dels en klassesejr, dels en generel andenplads, da der blev kørt rallysprint i Frederikssund.
 

”Min teamkollega Kenneth Madsen og jeg besluttede os for at bytte roller denne her gang,” forklarer Anders Lysen. ”Jeg skulle fungere som førstekører, og så fik Kenneth opgaven med at være teamchef. Men det var også for at prøve nogle af de nye stumper fra min bil på Kenneths bil, der er min gamle, at vi gjorde det.”


Anders Lysen havde det store smil fremme efter løbet skærtorsdag.
(Foto: Suzuki Motorsport)

Såvel teknisk som sportsligt blev det en god skærtorsdag for Suzuki Motorsport. Teamet fik afprøvet stumperne og udviklet på bilen. Det blev til en andenplads generelt efter Lars Kraghs Porsche 911 GT3, og så kom der en klassesejr i hus efter en meget tæt kamp med Ebbe Nilsson.

”Det var et rigtig godt løb,” siger Anders Lysen. ”Jeg havde en meget tæt fight med Ebbe, hvor vi efter det tredje af de fire heats havde kørt på samme antal minutter, antal sekunder, tiendedele og hundrededele. Men i det sidste heat slog jeg Ebbe med tre sekunder. Han skal have en stor tak for en rigtig fed fight.”

Udover klassesejren blev det også til en femteplads for Suzuki Motorsport i klassen takket være René Harms (Nørre Alslev), der denne gang havde Carina V. Møller (Helsingør) med som codriver.

”Min faste mand, Henrik, var på ferie, men Carina var så venlig at træde til, og hun klarede det til UG, så hun skal have stor tak for hjælpen,” siger René Harms.


René Harms scorede en femteplads i klassen.
(Foto: Suzuki Motorsport)

”Det var en svær klasse, vi stillede op i, men vi blev nummer fem i klassen og nummer 15 generelt, og det kan vi kun være tilfredse med. Vi fik testet materiellet, og det har været rigtig godt. Vi har haft en dag uden problemer.”

Næste gang, Suzuki Motorsport skal i aktion, er ved det svenske løb Lille Mats den 1. maj. Her vil Kenneth Madsen og Anders Lysen endnu engang bytte roller og indtage deres faste pladser.

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Anders Lysen
  • Suzuki Motorsport
  • Viking Park
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: