Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Escobar racing stod øverst da solen skinnede

Rally Sprint 
23/04/11 

- i Frederikssund
Skærtorsdag den 21. april var der samlet omkring 50 biler til start i Viking Autosports sprit, som bliv afviklet i samarbejde med PTU der også fik overskuddet fra løbet til deres arbejde ofre for trafikulykker og polio.
 

Kl. 9:30 gik starten og første bil blev sendt rundt på den første af de fire turen på 8500 meter lange rundbane.

Der blev ikke sparet på materiale og dæk så det var sekund dyster allerede fra første meter, hurtigst var Jonas Damgaard i en Peugeot 306 Maxi på 5:30,8, Johnny Pedersen, BMW M3, 5:31,1 og Escobar racing med Porschen på 3. pladsen med 5:34,5.


(Foto: f-service.dk)

2. Heat blev startet og med de små margener mellem deltagerne skulle speederkablet holdes stramt for ikke at man skulle rykke længere ned på listen. Porschen gik ud på sin runde, Johnny i BMW’en kom også af sted, men ved den ene chikane kom BMW’ens højre forhjul for tæt på og blev revet af dermed måtte Johnny udgå. Flere biler kom på banen og kom i mål, men hvor blev Jonas af i Maxi’en han var kørt af forlød det, men Henning Fabricius og Rasmus Sørensen havde fået sat nogle gode tider og da samtidig Ebbe Nilsson og Anders Lysen havde fået bedre bid på asfalten kunne meget ske i toppen.

Mellem 2. og 3. heat kunne man købe sig en tur og det var flere der havde gjort.

I 3. heat var banen vendt om det gav nogle langsommere tider, men Lars og Lars i Porsche 911GT RS satte hurtigste tid 6:11,3 og med næsten 9 sekunder ned til Anders Lysen på 2. pladsen generelt, skulle meget gå galt hvis ikke sejren kom i hus. 4. heat blev startet og selv om sejren næsten var i hus blev der skåret at tiden, som blev 6:10,9. Samlet blev Escobar racing i vinder med en total tid på 23:19 min. med Anders Lysen som toer på 23:45 min. og Ebbe Nilsson som treer på 23:48 min.

Tak for et godt motorløb.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Viking Park
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: