Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

4 unge talenter debuterer i Yokohama 1600 Challange

Yokohama
1600 Challenge 

22/04/11 
Yokohama

Frederik Vodder har siden han var 10 år kørt gokart, hvor han bl.a. har været med i toppen af Totax Junior. Frederik har nu valgt at søge nye udfordringer og følge i sin fars fodspor og debutere i Yokohama 1600 Challenge. Bilen han skal køre i er den VW Lupo Gti som hans far Karsten Vodder i 2010 kørte til flere top placeringer og en samlet 10.ende plads i mesterskabet, Frederik har efter flere gode test op til sæsonstarten, planlagt at gøre det mindst lige så godt som sin far.
 


(Foto: Køreforeningen Gr. N)

Jannick Godskesen har siden 2008 kørt folkerace i U16 og U18 og er alle år blevet DASU mester i hans klasse, men har nu valgt at tage springet over på asfalt og søge nye udfordringer i Yokohama 1600 Challenge. Han glæder sig til at lære en masse nye mennesker at kende og prøve alle de danske baner. Jannick har købt den Peugeot 106 Gti som Morten Christensen flere gang i 2010 viste kunne køre rigtig stærkt, så mon ikke vi kommer til at se Jannick i toppen af feltet.


(Foto: Køreforeningen Gr. N)

Jakob Juul Jensen har efter flere år som mekaniker for sin far og bror, taget springet ind bag rattet af den Peugeot 106 Gti som hans bror Peter Juul Jensen i 2010 kørte til en samlet 9.ende plads i mesterskabet. Jakob har valgt Yokohama 1600 Challenge fordi det er en klasse, hvor alle hjælper alle og hvor der er en masse godt venskab blandt kørerne, samt han får mulighed for at give sin far baghjul.


(Foto: Køreforeningen Gr. N)

Tue Nielsen har i 2006 kørt folkerace og i 2010 blev det til lidt klub rally. Nu vil han gerne prøve kræfter med en rigtig racerbil i Yokohama 1600 Challenge.


(Foto: Køreforeningen Gr. N)

Tue har købt den Peugeot 206 som Mikkel Byrialsen sidste år kørte til en samlet 15.ende plads i mesterskabet og flere gange viste kunne køre rigtig stærkt, så mon ikke vi kommer til at se Tue med fremme.

Køreforeningen Gr. N
Brian Jakobsen


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 23/04/11 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge - DM
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: