Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Christian Jensen tog sin fjerde Rally GP-sejr

Rally Sprint 
26/04/11 

For fjerde gang i karrieren kunne Christian Jensen, Ans, sikre sig sejren i det traditionsrige Designa Køkken Rally GP, der langfredag blev kørt i Munck Asfalts store grusgrav ved Kongensbro mellem Århus og Viborg.
 

Christian Jensen stillede op som forsvarende mester i løbet, der er blevet en sand forårsklassiker med deltagelse af flere mandskaber fra den danske rallyelite. I sin nybyggede Peugeot 207 Super 2000 lagde han ud med at sætte hurtigste tid i det første af de tre indledende heat, men så kom hans teamkammerat op i fart.


Jensen tog sin fjerdesejr i Designa Køkken Rally GP.
(Foto: Henning Smed / DanskerBiler.dk)

Ib Kragh, Juelsminde, satte nemlig bedste tid i det andet løb, og selv om Christian Jensen atter var hurtigste mand i det tredje heat, så var det Ib Kragh, der tog sejren i den ordinære konkurrence, da det er de to bedste af de tre heattider, der var afgørende. Men forskellen var marginal. Blot to tiendedele af et sekund adskilte de to kørere.

Begge var naturligvis med i finalen, og her formåede Christian Jensen at sætte trumf på, da han satte dagens absolut bedste heattid og vandt med halvandet sekunds forspring til Ib Kragh, mens Esben Hegelund, Hadsten, besatte tredjepladsen.

Dansk Rally Forening

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Christian Jensen
  • Esben Hegelund
  • Ib Kragh
  • Peugeot Sport Dealer Team
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: