Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 3 UK

Kevin starter løb to på Oulton Park fra pole position

Formel 3 UK 
24/04/11 

Kevin Magnussen kører i påsken anden afdeling af det engelske Formel 3 mesterskab på Oulton Park i England.
Afdelingen består af tre løb og startplaceringerne til løb et og løb tre, afgøres af tiderne fra kvalifikationen, hvor hurtigste tid bestemmer startplacering til løb tre, der er hovedløbet og næst hurtigste tid giver startplaceringen til første løb.
 

I sin Formel 3 racer fra Carlin var Kevin hurtig i kvalifikationen forud for første løb, men en fejl da han netop havde sat hurtigste omgang kostede dyrt. Det tog de andre kørere halvdelen af tidskørslen, før de slog Kevins tid og selvom Kevin kun havde nået fire omgange, hvor andre nåede hele 18 omgange, var tiden alligevel god nok til en startplacering som nummer otte til løb tre, hvilket er afdelingens hovedløb, der afvikles mandag eftermiddag.


(Foto: Jakob Ebrey)

Første løb, der blev afviklet lørdag, blev en stille affære. Det er svært at overhale på Oulton Park og da Kevins startplacering var dikteret af hans anden bedste tid fra kvalifikationen, hvor han som nævnt kun nåede fire omgange, havde han en svær eftermiddag, men formåede at køre en vigtig ottende plads hjem.

Ottende pladsen var en vigtig placering, da startplaceringerne til løb to afgøres af slutplaceringerne i løb et, dog med den forskel, at de otte første kørere bytter rundt og derfor starter Kevin fra pole position til løb to, der afvikles mandag formiddag.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Carlin Motorsport
  • Oulton Park
  • 25/04/11 - Oulton Park - Formel 3 UK
  •      ASETEK SIMSPORTS