Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Pole position og to sejre

207 Spider Cup
DK 

24/04/11 

207 Spider CupSøren Mosebo fik den bedst mulige start på sin Peugeot Spider Cup-sæson ved Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen.
Det viste sig at blive en helt god løbsweekend for Rødovre-drengen, selvom flere småting havde drillet familieteamet op til sæsonpremieren. I den frie træning levede omgangstiderne ikke op til forventningerne, og Søren satte kun tredjebedste omgangstid.
 

Efter lidt justeringer kunne Søren under tidtagningen konstatere at vejgrebet var som det skulle være. Med et halvt sekunds forspring til næste kører sikrede Søren sig pole position til fredagens første løb.

"Det er lige som det skal være, og ikke mindst som jeg havde håbet", fortæller Søren. "Bilen var perfekt og det lykkedes at få en god omgang sat sammen, så det ser ud til at jeg stadigvæk kan køre stærkt!"


Føring fra start til slut i første løb er bestemt godkendt.
(Foto: Gripping Media)

Lørdag morgen var Mosebo og resten af Peugeot Spider Cup-feltet klar til at kæmpe om placeringerne. Fra pole position var der dog ikke meget slinger i valsen fra sidste års vicemester. Føringen holdt fra start til slut og dermed var årets første sejr en realitet.

Selvom det gik stærkt i lørdagens første løb, var Søren ikke hurtigste mand over én omgang. Det var derfor på andenpladsen bag Allan Olsen at den unge racerkører måtte starte weekendens sidste løb.


Søren Mosebo fik gode points med hjem i bagagen.
(Foto: Gripping Media)

Efter en hektisk start tabte Søren en plads og måtte derefter arbejde sig tilbage mod førstepladsen. Efter seks omgange lykkedes det at komme forbi Allan Olsen, der havde taget føringen fra start. Herfra gik de sidste fire omgange i hastig fart mod det ternede flag.

"Alt i alt har det da været en helt igennem acceptabel weekend", griner Søren. "Jeg havde håbet på at det ville gå så godt, men jeg var meget spændt på at se styrkeforholdet i klassen. Heldigvis faldt det ud til min fordel denne gang, men der er flere af de andre, der nok skal gøre livet surt for mig resten af sæsonen!"


Pokalsamlingen er ikke blevet mindre hos Familien Mosebo…
(Foto: Gripping Media)

Næste løb, Mosebo og Peugeot-konkurrenterne deltager i, er på Ring Knutstorp den 6-7. maj. Her kører klassen igen sammen med de svenske Radical-biler i forbindelse med STCC. Mosebo.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Søren Mosebo
  • Jyllandsringen
  • 23/04/11 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK - DM
  •