Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Jørgen Hansen testede Porsche på Hockenheim Ring

Special Saloon 
21/04/11 

Sidste år viste Jørgen Hansen, Fjenneslev, at man ikke skal lade alderen være en hindring for at prøve noget nyt. Oplevelsen med den grønne Renault Megane Trophy blev en dans på roser, men desværre på den del af planten med alle tornene.
”Ja, det var nu lidt en skam, for til finaleløbet begyndte den at køre som den skulle, men der havde jeg allerede besluttet mig for en anden bil”
 

Den anden bil skulle være en længe næret drøm om Porsche. En bil blev fundet og hentet hjem ved juletid, og så er foråret gået med at nusse og justere vidunderet. Der har ikke været tid til en rigtig testdag, så der er blevet ’malet’ nogle sorte striber på forpladsen, inden teamet i sidste uge satte kursen mod Hockenheim Ring for at deltage i Preis von der Stadt Stuttgart.


Jørgen Hansen i Porschen på Hockenheim.
(Foto: Per Bernd)

”Bilen kørte præcis, som den skulle, og jeg følte mig hjemme med det samme. Der er nogle småting, vi skal have justeret, men vi var da hurtigst i klassen, så det var en god test”

Porschen er nok også lidt hurtigere end Jørgens foregående biler. For en gangs skyld var det tørvejr, så tiderne var ikke sammenlignelige med tidligere års tider, men de kendte konkurrenter, som ikke havde skiftet bil, blev distanceret med godt et sekund, så er det målestokken, kan løbene i Special Saloon Car godt blive spændende.

I andet løb opstod der dog nogle problemer med vejgrebet, som resulterede i en snurretur samt en tur gennem sandkassen. Det kostede fem placeringer og er selvfølgelig irriterende, især fordi der ikke nogen indikation af problemets årsag. Dækkene er udviklet til Porsche Cup biler, så de burde kunne klare belastningerne. Den hovedmistænkte er dæktrykket, men med næsten fem kilometer fra målstreg til pitindkørsel, kan man ikke bruge dæktemperatur eller –tryk til noget efter løbet.


Familiekomsammen.
(Foto: Per Bernd)

Nu skal bilen pudses og have en omgang service inden sæsonpremieren på FDM Jyllandsringen den 22-23. april, men det giver ikke stress. Teamet ser frem til nogle gode løb med en bil, der helt fra starten har svaret til.

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Jørgen 'Gamle' Hansen
  • Hansen Racing
  • Jyllandsringen
  • 23/04/11 - Jyllandsringen - Special Saloon - DM
  • Hård sæsonoptakt for Jørgen 'Gamle' Hansen
  •