Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Det sidste lille skridt skal tages...

207 Spider Cup
DK 

21/04/11 

207 Spider CupSøren Mosebo, Rødovre, har i de sidste to sæsoner af Peugeot Spider Cup sluttet på 2. pladsen i mesterskabet. I år drejer det sig om det øverste trin!
Efter at være blevet henvist til andenpladsen ved sidste års finaleløb, har den 20-årige racerkører ét mål - at løbe med mesterskabet i 2011. "Om det lykkes må tiden vise, men det er helt bestemt målet", fortæller Søren.
 


Søren Mosebo er klar til 2011-sæsonen.
(Foto: Gripping Media)

Vinteren har blandt andet budt på et træningsophold i Spanien, hvor rusten blev banket af på et par træningsdage i en Formel BMW. En tur, der blandt andet gav værdifulde erfaringer med det våde element.

"Hele sidste sæson havde vi ikke et eneste regnvejrsløb", husker Søren Mosebo. "Og jeg kan faktisk godt lide at køre race i regnvejr, så jeg fik lært en masse ting dernede."


Spider Cup-raceren er finjusteret og klar til at tage sejre!
(Foto: Gripping Media)

Bilen har naturligvis også været skilt ad og samlet igen, og med chefmekaniker og far Thomas Mosebo's hjælp er Søren klar til at indtage de danske baner. Der har også været tid til et par træningsdage på henholdsvis Ring Knutstorp og Sturup Raceway. Sidstnævnte var i forbindelse med Peugeot Spider Cup's præsentationsdag, hvor Søren også fik mulighed for at se sæsonens nye kørere i øjnene.


Sådan skal det se ud i år: Søren Mosebo øverst på podiet.
(Foto: Gripping Media)

"Det bliver spændende at se styrkeforholdet i klassen", fortæller han. "Der er flere af de nye kørere som i forvejen har bevist at de kan køre stærkt, så jeg forventer bestemt at få kamp til stregen!"

Mosebo.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Søren Mosebo
  •