Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Ingen sæson uden Kim Lund

Clio Cup - DK 
20/04/11 

Clio Cup- men der skal jo også ske noget nyt en gang imellem
Road Racing, Gruppe N, DTC - blikkenslageren fra Silkeborg har igennem sin motorsportskarriere været meget trofast i sit valg af bil og klasse. Det er således blevet til otte sæsoner i Gruppe N-regi med to afstikkere til den tidligere kongeklasse, DTC.
Nu er tiden imidlertid kommet til en luftforandring. Den tidligere dobbelte mester i Advan Cup stiller i denne sæson op i Tegee-Dan Clio Cup i en nyindkøbt Renault Sport Clio III.
 

"Det skal ikke være en hemmelighed, at vi efter en del sæsoner i Yokohama Cup med Peugeot 307 begyndte at køre en del på rutinen", indrømmer Kim Lund. "Da muligheden for at skifte til Renault Clio, var der ikke den store tvivl."


To DM-titler og mange op- og nedture har Kim Lund haft med sin Peugeot 307.
(Foto: Gripping Media)

Der er i de seneste par måneder blevet arbejdet hårdt på at skaffe det fornødne økonomiske grundlag, og med hjælp fra både nye og trofaste sponsorer kan Madbull Racing i 2011 skrive Tegee-Dan Clio Cup på racer-cv'et.

For nylig blev teamets trofaste Peugeot 307 afleveret til sin nye ejer, og selvom den nye Renault Clio bliver spændende at få på banen, var det alligevel med en klump i halsen at Kim Lund klappede døren i for sidste gang.

"Det er lidt sjovt, for pludselig er det bare den mest fantastiske racerbil, der nogensinde har været bygget", griner Kim. "Alle de gode oplevelser på banen, i pitten og derhjemme på værkstedet dukkede pludselig op, og så var det lige før den kom med hjem igen. Lige før."


I 2011 stiller Kim Lund op i Tegee-Dan Clio Cup med en fabriksny Renault Clio.
(Foto: Gripping Media)

Samtidig har vinteren budt på en udskiftning af teampersonalet over vinteren. "Min chefmekaniker, Jens, har de sidste par år knoklet som en gal for at holde bilen kørende, og nu trænger han til at slappe lidt af", fortæller den nye Clio Cup-kører. "Det er lidt trist, men nu har vi fået fat i nogle nye gutter, som kommer med ny energi og er klar til at give den gas."

Debuten bliver desværre ikke til Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen i den kommende weekend, da bilen stadig er ved at blive bygget hos Renault Sport. "Til at starte med var projektet bygget op omkring en brugt Clio, og den viste sig på et sent tidspunkt ikke at leve op til forventningerne", forklarer Kim Lund. "Den blev leveret tilbage, og takket være Gunnar Aaskov lykkedes det så at få handlet en fabriksny bil på plads i stedet for - vi må så acceptere at misse det første løb, men til gengæld er bilen altså spritny."

Madbull Racing vil dog stadigvæk være til stede ved Åbningsløbet, hvor der vil blive taget ekstra god hånd om sponsorerne i teamets hospitalityafdeling.

Madbull Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Team Lund
  • Jyllandsringen
  • 23/04/11 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •