Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 2000

Pers Kemi Sport er klar til sæsonstart

Yokohama 2000 
20/04/11 

Lasse Rolighed og Pers Kemi Sport glæder sig til årets første Yokohama Cup 2000-løb på FDM Jyllandsringen.
Den Vejle-fødte racerkører stiller ligesom i 2010 op i Yokohama Cup 2000-klassen i en Peugeot 307. Sidste år sluttede den unge revisor mesterskabet lige udenfor medaljepladserne, så i år er alle kræfter sat ind på at sikre mesterskabet.
 

Henover vinteren er teamets Peugeot 307 blevet shinet op og optimeret efter klassens nye regelsæt. Blandt andet er de almindelige glasruder blevet skiftet ud med lexanruder der vejer betydeligt mindre. "Der er blevet sparet lidt kilo her og der, og så er der blevet arbejdet på en række andre ting, som vi håber har gjort bilen hurtigere", fortæller Lasse Rolighed, der så sent som mandag formiddag testede på FDM Jyllandsringen.


Lasse Rolighed og Pers Kemi Sport er klar til at jagte pokaler i Yokohama Cup 2000
(Foto: Gripping Media)

"Jeg føler at vi er så klar som vi kan blive. Bilen kører som den skal, og jeg er motiveret som aldrig før til at give den en skalle ude på banen", siger Lasse, der er optimistisk omkring årets mesterskabschancer. "Nu er to af de tre kørere, som sluttede foran mig i mesterskabet sidste år ikke med i denne sæson, men der skal nu nok blive kamp om pladserne alligevel. Målet er helt klart at tage mesterskabet, så det gælder om at være skarp fra start til slut."


Den sorte Peugeot 307 er blevet optimeret siden 2010.
(Foto: Gripping Media)

Også teamejer Torben Pers ser frem til sæsonpremieren: "I vores virksomhed har vi haft drøntravlt det meste af vinteren, så nu bliver det rart at komme ud og nyde det gode vejr og se Lasse køre nogle pokaler hjem i vores bil."

Lasse Rolighed og resten af Yokohama Cup 2000-feltet kører første træningssession på FDM Jyllandsringen fredag kl. 10.10. De to løb køres lørdag kl. 9.25 og 11.45.

Pers Kemi Sport

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Lasse Rolighed Petersen
  • Jyllandsringen
  • 23/04/11 - Jyllandsringen - Yokohama 2000 - DM
  •