Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 Euro

Johan Jokinens fantastiske come-back

Formel 3 Euro 
20/04/11 

11 måneder uden at sidde i en formelbil. Ingen tests. Trofast træning og troen på fremtiden og på sig selv. Og så kom chancen, to dage før sæsonstarten.
Tilbud om at køre i åbningsløbet i European F3 Open for vinderteamet i serien i 2010, Cedars Auto Sports Team i Valencia den 15.-17. april.
Hurtigste mand i første træning, mistede pole i det sidste minut men tog en suveræn sejr på over 8 sekunder og den hurtigste omgang. Alt i alt et strålende comeback.
 

Siden Johan Jokinen blev skadet sidste sommer har tilværelsen ikke været nem. Afbrudt sæson i F2 efter at have været blandt de absolut hurtigste kørere hele tiden. Store løfter om en plads i feltet i GP2, og det hele dør i januar 2011, og man sidder tilbage uden et sæde med en dårlig smag i munden, og tænker på om det hele bare var en illusion.


'Jeg er ikke død endnu'
(Foto: Simo Jokinen)

Uden Peugeot Holbæk/Roskilde og muligheden at køre i Peugeot Spider Cup havde drømmen været død. Og pludselig ringer telefonen og efter mange forviklinger sidder man i en rød F3 og skal bevise uden testning at man har talent.


'Jeg er ikke død endnu'
(Foto: Simo Jokinen)

Et fantastisk team med folk som har troen på én hjælper meget. Selv om man i det andet løb blev presset ud af banen var sejren i det første så overbevisende, at teamet vil køre videre med Johan Jokinen, og nu gælder det om 2. afdeling i Magny-Cours i midten af maj. Teamet vil vinde mesterskabet med Johan, og han vil gøre hvad han kan for teamet.


(Foto: Simo Jokinen)

Johan Jokinen håber på at have flere glade nyheder om en måned efter den næste afdeling af European F3 Open.

JJ Racing Support


Læs mere om:
  • Johan Jokinen
  •