Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Escobar racing støtter Viking Auto Sport og PTU

Rally Sprint 
21/04/11 

Idag - Skærtorsdag den 21. april - summer det i Frederikssund. Fordi en del racing teams stiller op til Viking Auto Sports sprint i Frederikssund syd.
En del spændende biler stiller til start heri blandt en Porsche 911 GT3 RS, nordens eneste i rallytrim, der køres af Escobar racing med Lars Kragh ved rattet og Lars Poulsen i co-driver sædet.
 


(Foto: f-service.dk)

Første bil starter på rundbanen kl. 9.30 og med de 50 tilmeldte biler vil der dufte af varme bremser og varme motorer. Da alle skal igennem 4 heats a 8500 meter vil der være mulighed for at se på racer biler nogle timer på banen og i service området.

Skulle man få lyst til at opleve hvordan det føles at køre rundt på denne prøve inden fra en bil, så kan man mellem heat 2 og 3 mod betaling komme ud og side i co-driver sædet.

Løbet afvikles som et samarbejde mellem Viking Auto Sport og PTU. Overskuddet fra entreindtægter, voksne 50 kr, og børn under 12 år 25 kr. samt prøv-rally går derfor til at støtte PTUs arbejde med ofre for trafikulykker og polio.

Porschen er klar og mandskabet har meldt ”GO” så den velkendt Porsche ”sound” kan opleves i Frederikssund fra kl. 9.30 skærtorsdag d. 21. april en dag metrologerne godt udendørsvejr.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Viking Park
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: