Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Endnu en ny kører i Peugeot Spider Cup

207 Spider Cup
DK 

19/04/11 

207 Spider Cup- til Åbningsløbet
Nu er det lige før, det sker! På fredag starter banesportssæsonen med Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen, og dermed begynder de fleste fans at kigge på årets deltagere.
Peugeot Spidercup er i den heldige situation, at man kan byde velkommen til to nye kørere – dog skal man lige huske, at det er kørere, som allerede har slået deres buler i andre klasser
 

Nyeste mand i klassen bliver Morten D. Jensen, der har været aktiv i blandt andet karting, Formel Renault, Yokohama Cup, Special Saloon Car og Super Car Challenge, så det er en mand med erfaringer fra flere klasser.
”Jeg kommer nok til at bruge både træning og tidtagning til at vænne mig til bilen, så jeg kommer ikke på Pole Position.”

Mange har allerede set Morten til løbsweekenderne, men det har i de sidste par år været i rollen som mekaniker. Nu er mulighederne kommet for selv at få kørt lidt igen, og så må det tage den nødvendige tid at få rutinerne på plads. Man kommer nok til at se mere til ham i løbet af året, da der er lavet aftaler for flere løb.

Lasse Bulemand, som allerede er blevet præsenteret, er den anden nye kører, så klassen stiller til start med en bil mere end sidste år. Man har desværre måttet sige farvel til Johan Jokinen, der i sidste øjeblik fik tilbud om at køre Formel 3, hvilket han naturligvis valgte, da det er et trin på karrierestigen. Der arbejdes stadig på nye kørere, og på lidt længere sigt forventes det, at der kommer et par biler mere på banen.


Thomas Mueller på Sturup Raceway.
(Foto: Gripping Media)

Klassen forsøger også at markere sig lidt mere i paddock’en, idet man er gået sammen om et stort telt og et mere markant line-up. For publikum bliver det nu meget lettere at se klassen og få indblik i, hvad der sker før og efter løbene. For kørerne bliver tingene også meget lettere, da man nu har flere hænder og reservedele til rådighed ved større opgaver.

Spørger man rundt mellem kørerne, kommer der ingen markante udmeldinger om årets favorit til mesterskabstitlen. Testdagen på Sturup viste heller ingen klar favorit, men det var tydeligt, at nogle kørere gik hårdere til stålet end andre. Thomas Mueller og Rasmus Wendelboe har begge været i Sydfrankrig og køre løb som optakt til sæsonen, og nu må Påskens løb vise, hvem der vil frem i rækkerne.

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Morten D. Jensen
  • Rasmus Wendelboe
  • Thomas Mueller
  • Jyllandsringen
  • 23/04/11 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK - DM
  •