Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Kører information

Kør DEC med DK Motorsport A/S

Kører info 
20/04/11 

DK MOTORSPORT vil i 2011 også være det førende team i Danish Endurance Championship, hvor vi i år har udvidet aktiviteterne fra en til to biler.
 

Vi indsætter:
  • Opel Corsa – bilen, der i 2010 vandt mesterskabet i division 2 og som også tog hele tre generalsejre ud af fem mulige.
  • Renault Clio III – den fabriksnye bil i DK otorsport, der kan vinde Clio-divisionen og kæmpe med om top 5-placeringer i det generelle klassement.

DK Motorsport er interesseret i at indgå partnerskab med en eller flere kørere omkring den kommende sæson.

Vi forventer, at du har en tung højrefod, tænker kommercielt og er interesseret i et samarbejde i toppen af klassen. Til gengæld kan vi tilbyde det mest professionelle set-up i Danish Endurance Championship, hvor vi har sponsor- og VIP-arrangementer ved hvert løb, og hvor det bedste tekniske set-up står bag vores biler, der kan anvendes i reklamesammenhæng mellem løbene.

Læs mere om teamet på dkmotorsport.dk og kontakt Per Johansen på 30 65 58 00 for at høre nærmere om mulighederne.


Læs mere om:
  • DK Racing
  •