Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DMV Tourenvagen Challenge

Hård sæsonoptakt for Jørgen 'Gamle' Hansen

DMV
Tourenvagen
Challenge  

17/04/11 

Jørgen Hansen måtte kæmpe hårdt på Grand Prix banen i Hockenheim, under sæsonoptakten i DMV. Han opnåede to fjerdepladser i sin klasse, efter tyskerne Hertner, Noller og Langer - alle i Porsche 997 GT3 Cup.
 


(Foto: MMM-Foto)

I første løb missede han en podieplacering i klassen med kun 2 sekunder.

Ud af 46 startende biler, sluttede den enlige dansker i løbet som nr 13 og 14 i det samlede resultat, hvor han var oppe mod tyske kørere der før sæsonstarten allerede har testet 4 gange.

Jørgen Hansen har deltaget i den tyske løbsserie i mange år, og har tidligere sluttet som samlet 2'er på Oschersleben, og vundet klassesejren i et løb serien.


Jørgen Hansen med Pokal på Oschersleben og serie-manager Gerd Hoffmann
(Foto: HTS-Foto)

Jørgen 'Gamle' Hansen kørte sidste år i Special Saloon Car klassen herhjemme, hvor han efter mange sæsoner i BMW skiftede over til en centermotoriseret Renault Megane, som til i år er blevet erstattet med en nyindkøbt Porsche.

Jørgen 'Gamle' Hansen får dansk debut med Porschen i forbindelse med 'Åbningsløbet' på Jyllands-Ringen, hvor han igen stiller op i Special Saloon Car klassen.Læs mere om:
  • Jørgen 'Gamle' Hansen
  • Hansen Racing
  •