Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Championship

Volvo Polestar Racing er klar til STCC

STCC 
18/04/11 

De forsvarende mestre satser på dobbelt sejr i år. Dette års sæson af STCC, som i år skifter navn til Scandinavian Touring Car Championship starter på Jyllandsringen førstkomne lørdag. I Volvo Polestar Racing satser man på det helt store resultat.
Det vil man blandt andet gøre med en ny og stærkere bil i form af en kraftigt opdateret Volvo C30.
 

"Vi har vundet fire af fem mulige titler de sidste to år, så vi er kun 80 procent tilfredse. Vi har i vinteren, i princippet, udviklet et helt ny chassis af bilen, og vi har to flerdobbelte mester bag rattet. Der vil ikke være nogen undskyldninger, "siger Christian Dahl, Team Manager for Volvo Polestar Racing.

Ny kører i teamet i år er englænder James Thompson, dobbelt mester i British Touring Car Championship (2002 og 2004) og det europæiske Touring Car Championship (2009 og 2010). Thompson har hurtigt fundet sin plads i teamet.

Jeg har været fabrikskører i BTCC, ETCC og WTCC serierne for flere bilproducenter og top hold, og jeg er imponeret over Volvo Polestar Racing. Her er en stor selvtillid og en masse færdigheder. Jeg kan næsten kun se frem til sæsonen, "sagde James Thompson.
James Thompson er ny for Volvo Polestar Racing, mens teamkollega Tommy Rustad, 2009 mesteren, er han ikke et nyt bekendtskab.

"Jeg har konkurreret mod James Thompson i BTCC, så jeg ved, hvad han kan. Holdet har ansat en chauffør af meget høj rang. Det føles fantastisk. Volvo Polestar Racing er det eneste hold i STCC, som kontinuerligt har både teknologien, politikken og en plan for kørerne, som giver begge kørere mulighed for at vinde alle løb og alle mesterskaber. Dette er meget vigtigt mentalt for os chauffører, og det er også vores største styrke som et team. "siger Tommy Rustad.

Dons

Læs mere om:
  • James Thompson
  • Tommy Rustad
  • Polestar Racing Group
  • Jyllandsringen
  • 23/04/11 - Jyllandsringen - STCC
  •