Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Championship

Stor respekt for og om Rickard Rydell

STCC 
17/04/11 

En af de største svenske motorsportsprofiler, kan på lørdag ses på dansk grund, når Scandinavian Touring Car Championship åbner både seriens og den danske sæsonstart.
Rickard Rydell har godt 20 år bevæget sig rundt på de europæiske racerbaner i efterhånden en del klasser, men nu er han vendt tilbage til skandinavisk motorsport.
 

Formel 3 verdensmester, BTCC mester og vinder på Le Mans er nogen af de meritter som står på Rickard Rydells cv. Og nu vender han tilbage til svensk og skandinavisk motorsport. Første møde med den erfarne kører kan opleves langfredag og påskelørdag på Jyllandsringen, hvor Rickard Rydell debuterer i STCC serien for Jan 'Flash' Nilssons team.

Teamchef Jan 'Flash' Nilsson er glad for at have Rickard Rydell med i teamet og siger med et lille smil om munden:
"Det betyder meget for serien at han er med. Han har en stor og professionel platform - næsten ligesom Kenny Bräck, Fredrik Ekblom og jeg selv."

Det er dog tydeligt at Rickard Rydell nyder stor respekt blandt konkurrenterne. Eksempelvis siger den forsvarende mester Richard Göransson således:
"Rydell vælger ikke hvilket som helst mesterskab, så det at han er med her, betyder at han anser STCC som det bedste og hårdeste mesterskab lige nu."

Dons

Læs mere om:
  • Jan Nilsson
  • Richard Göransson
  • Rickard Rydell
  • Jyllandsringen
  • 23/04/11 - Jyllandsringen - STCC
  •