Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Diverse Motorsport

Tom K tilbage på Goodwood

Diverse 
15/04/11 

Tom Kristensen var onsdag aften tilbage på Goodwood i Sydengland, hvor danskeren i 2010 for første gang deltog i klassiker-festivalen Goodwood Revival - og henrykkede ved at vinde Will Hoy-trofæet for sin fascinerende kørsel. Denne gang var formålet også af historisk karakter, men krævede ikke køredragt og hjelm.
 

Audi UK havde inviteret tidligere og nuværende Audi-kørere og journalister fra førende medier til Goodwood House, der har en helt speciel plads i britisk motorsportshistorie. Det skete, for at stille skarpt på Audi Sports historie gennem tiden, og høre mere om R18 TDI’s entre på Le Mans 2011. Mark Blundell, Johnny Herbert, Andy Wallace, Allan McNish og Dr. Wolfgang Ullrich er bare nogle af de prominente navne, som deltog ved arrangementet.
- Jeg kan oprigtig sige, at det altid er en fornøjelse, at være tilbage på Goodwood. Stedet emmer af traditioner og har en stor plads i britisk motorsportshistorie. Derfor var det kun passende, at fortælle om Audi Sport, historien og Le Mans netop her, siger Tom K.

Den næste periode bliver intens for Tom Kristensen
Fredag er danskeren inviteret af Rolex til den traditionsrige tennisturnering, Monte-Carlo Rolex Masters. Her skal Kristensen blandt andre mødes med en anden Rolex Testimonee, nemlig Roger Federer, der i kvartfinalen i turneringen møder Jürgen Melzer.

Lørdag går turen videre mod København og F1-studiet hos TV3 Plus, hvor Kristensen skal kommentere formel 1-kvalifikationen til Kinas Grand Prix.

Umiddelbart derefter slutter Tom K sig til resten af Audi-teamet, der skal bruge hele næste uge på intense forberedelser op til næste weekends tekniske kontrol og pre-test med R18 TDI på Le Mans.TomKristensen.com
Henrik Würgler

Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Audi Sport Team Joest
  • Goodwood
  • Le Mans
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS