Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Ændringer på tilmeldingslisten til Le Mans 2011

Le Mans 
14/04/11 

Le MansSiden listen over tilmeldt biler til Le Mans 24-timers løbet 2011 blev offentliggjort, er der ikke rigtig sket noget.
Det betyder at ingen reserver er kommet ind, og det er lidt usædvanligt i forhold til tidligere år, hvor man op imod testdagen har været tæt på at løbe tør for reserver, på grund af det store afbud fra allerede tilmeldte teams.
 

Nu sker der dog lidt ved at Signatech Oreca 03 Nissans #27 har trukket sig fra startlisten, det betyder at den første LMP reserve, nummer #44 Extreme Limite AM Paris Norma Judd (BMW) kommer til start, det bliver med Fabien Rosier som den indtil videre eneste bekræftede kører.

Det betyder nu også, at Kronos Racing’s Lola Aston Martin er den næste reserve som kommer til start, hvis nogen forlader startlisten.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS