Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup

En formelkørers indtryk fra testdagen

207 Spider Cup 
13/04/11 

Når en tidligere Formel 3 kører efter nogle års pause gør comeback i motorsporten og vælger en Peugeot Spider, er det med en vis spænding, at man venter på dommen. Bekymringerne kunne man dog have sparet sig, da Lasse Bulemand havde rullet de første par omgange på Sturups grove asfalt.
 

”Hold op, hvor er den god. Det er en formelbil med førerhus”, jublede han og så var det tid til at køre nogle ture med gæsterne. Der var ingen tvivl om blandt tilskuerne, at bil og kører passede sammen. Faktisk blev der spolet rigtig mange omgange af med gæster i bilen, men der blev også kørt mange omgange med mere indsats, når der ikke lige stod gæster og trippede for en tur.


Pedalen i bund på ’Old Straight’.
(Foto: Gripping Media)

Det er gået fantastisk stærkt for Lasse med at få alting stablet på benene. Sidste mandag blev det besluttet at starte teamet og i fredags blev bilen hentet i Tåstrup og kørt hjem til Thisted for at blive gået igennem og dekoreret. Onsdag morgen klokken fire startede turen så mod Sturup for at få kørt de første kilometer.


Opløbssvinget på Sturup.
(Foto: Gripping Media)

”Den kører præcis som min Formel Ford gjorde. Når den begynder at understyre, skal den bare have noget pedal så bagenden kommer ud på plads. Det her glæder jeg mig helt vildt til.”

Bilen kørte adskillige løbsdistancer i løbet af dagen og sidst på eftermiddagen hang dækkene bogstavelig talt i laser. Lasse var ovenud tilfreds med bilen, der kørte hele dagen fuldstændig uden problemer. Lidt mere træning og lidt finjusteringer på opsætningen vil gøre sit til, at der forhåbentlig bliver lidt mere trængsel i spidsen af feltet.

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Lasse Jakobsen
  • Sturup Raceway
  •