Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Championship

Danielsson Motorsport debuterer i STCC

STCC 
12/04/11 

Efter en lang og succesrig formel karriere skifter svenske Alx Danielsson nu formel bilen ud med en racer med karrosseri, han skal nemlig deltage i det nye Scandinavian Touring Car Championship, mesterskabet der afløser både Swedish Touring Car Championship og Danish Touringcar Championship helt i år.
Alx Danielsson stiller op i familie teamet Danielsson Motorsport (DMS), et team han ikke har kørt for siden en gæsteoptræden i Porsche Cup i 2008.
 

Danielsson Motorsport (DMS) teamet der stiller op i Scandinavian Touring Car Championship (STCC) med to SEAT Leon biler, havde indtil for et par dage siden de optimistiske briller på, og alt virkede klar til sæsonen.
Men for få dage siden sprang en hovedsponsor fra, og som det ser ud lige nu, er det mulig at teamet kun kommer til start med en bil i STCC mesterskabet fra sæsonstarten af, hvilket betyder at Rasmus Mårthen sandsynligvis kun kommer til at kigge på fra sidelinjen.
Sæsonen starter i år på Jyllands-Ringen ved Silkeborg, det sker i weekenden fredag og lørdag den 22. og 23. april, så tiden er knap hvis der skal findes en ny sponsor!

"Det her, det bliver sjovt, men det bliver også en stor udfordring" - fortæller Alx Danielsson - "det ser ud til at årets mesterskab bliver stenhårdt, og vi er nybegyndere i det, lige med undtagelse af vores raceengineer Gary Robertshaw. Målsætningen er at være med og lære, det gælder både for mig selv og det øvrige teampersonale i Danielsson Motorsport (DMS)."

Udover at stille op i Scandinavian Touring Car Championship (STCC), stiller Danielsson Motorsport også op i både Junior Touring Car Championship (JTTC) samt Camaro Cup.
I JTTC er køreren Kim Andersson, mens teamets anden bil i denne klasse endnu ikke er besat.
I Camaro Cup klassen bliver køreren i år Magnus Landell, det bliver hans debutsæson i denne klasse.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Alx Danielsson
  • Danielsson Motorsport (DMS)
  • Jyllandsringen
  • 23/04/11 - Jyllandsringen - STCC
  •