Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formel 2

Will Bratt fortsætter i Formel 2

FIA Formel 2 
12/04/11 

17. april på Silverstone
En af de kørere der var helt fremme i sidste års Formel 2 mesterskab, var den 22 årige englænder Will Bratt fra Banbury, han har nettop offentliggjort at han skal deltaget i mesterskabet igen i år.
Formel 2 kontrakten til Will Bratt må nok siges at komme i sidste øjeblik, da sæsonens første løb køres allerede den kommende weekend på Silverstone banen i England.
 

"Jeg er maget glad for at vende tilbage til Formel 2 i år, det er en fantastisk klasse med en utrolig præmiering, og så gæster den nogle af de bedste baner i verden" - udtalte Will Bratt der vandt fire løb sidste sæson, og som sluttede mesterskabet i top fem, og han fortsætter - "det er mit mål at vinde mesterskabet i år, det er hvad jeg forventer, og jeg vil forsøge at indfri de forventninger. Den sene kontrakt underskrivelse betød at jeg missede testen på Silverstone i marts måned, men det bør ikke være et problem - jeg er sikker på at jeg er stærkt kørende" - slutter den meget selvsikre Will Bratt .

Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Will Bratt
  • Silverstone
  • 17/04/11 - Silverstone - FIA Formel 2
  •