Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Jan Magnussens Camaro starter fra anden startposition

Grand Am 
09/04/11 

Jan Magnussens holdkammerat englænderen Robin Liddell kvalificerede deres Camaro GT.R fra Stevenson Motorsports i anden startposition til årets 3. afdeling af Grand-Am, der bliver afviklet på Barber Motorsports Park. Dermed har den stærke kører duo et godt udgangspunkt blandt de 16 GT biler til løbet, der bliver kørt sent lørdag aften dansk tid.
 

Hurtigst var Mazda #41, der ejes af Hollywood skuespilleren Patrick Dempsey. Lige efter Jan Magnussen starter hans holdkammerat fra Corvette, englænderen Oliver Gavin, der ligeledes kører en Camaro. De første syv biler blev dækket af kun lidt over et sekund, så der er lagt op til et spændende løb.


(Foto: Jan Kaiser)

I første afdeling af Grand-Am, 24 timers løbet på Daytona, fik Jan Magnussens problem tidligt problemer da de lå i føring og de måtte skuffet måtte nøjes med tolvte pladsen. Ved anden afdeling på Homestead var teamet igen i kamp om førstepladsen, da et ophæng knækkede og sendte dem ud af løbet. Så både Jan Magnussen, Robin Liddell og teamet er opsat på, at de skal helt til tops på Barber Motorsports Park.

”Sidste år var vi rigtig stærke på Barber Motorsports Park” siger Jan Magnussen. ”Men i år kører vi på nye dæk fra Continental, så vi var lidt spændte på, hvordan bilen ville opføre sig på dem. Men indtil videre ser det jo rigtig godt ud, så jeg håber at vi slipper for de problemer vi har haft i de to første afdelinger og kommer hjem med et stærkt resultat. Selvfølgelig allerhelst en sejr”.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Robin Liddell
  • Stevenson Motorsports
  • Barber Motorsports Park
  • 09/04/11 - Barber Motorsports Park - Grand Am
  •