Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Jan Magnussen kæmpede med bilen

Grand Am 
11/04/11 

Jan Magnussen og hans engelske makker Robin Liddell måtte skuffede tage til takke med niendepladsen i GT klassen, da tredje afdeling af Grand-Am blev afviklet på Barber Motorsports Park.
Deres Camaro GT.R fra Stevenson Motorsports var ellers startet fra anden startposition og førte kortvarigt løbet, men derefter gik det den forkerte vej igennem feltet.
 

Bilen mistede fart og da Robin Liddell mod slutningen blev ramt af en prototype var en niendeplads det skuffende resultat.


(Foto: Jan Kaiser)

”Det er rigtig, rigtig skuffende” sagde Jan Magnussen efterfølgende. ”Vi troede, vi skulle have et topresultat med fra Barber, men vi måtte kæmpe mere med bilen end med konkurrenterne. Det var noget helt grundlæggende galt med bilen og vi manglede 1,5-2 sekunder pr. omgang i forhold til konkurrenterne. Vi er næsten sikre på, hvad der var problemet, men nu skal bilen tilbage til værkstedet og så må ingeniørerne i gang med at kigge bilen igennem. Vi er et stærkt team, så det er dybt frustrerende for alle parter, at vi nu tre løb i træk er blevet ramt af fejl på bilen, men vi skal nok komme tilbage”.

Næste opgave for Jan Magnussen er lørdag den 16. april, hvor han skal køre den Amerikanske Le Mans Serie for Corvette Racing på gaderne i Long Beach, Californien.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Robin Liddell
  • Stevenson Motorsports
  • Barber Motorsports Park
  • 09/04/11 - Barber Motorsports Park - Grand Am
  •