Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Superstars Series

V8 bulder i Europa

Superstars Series 
09/04/11 

For folk med hang til V8 motorer, så er der i denne weekend sæsonstart i den stadig mere og mere populære Superstars Series som faktisk består af 2 klasser.
Sæsonstarten går som sædvanligt på Monza banen, og vel ikke unaturligt da serien oprindeligt er startet i Italien. I de senere år har interessen for de potente V8 racere dog steget markant flere og flere steder i Europa
 

Har man lyst til at følge Superstar Series som udelukkende køres med mere eller mindre luksusbiler - alle udstyret med V8 fra fabrikanterne selv, så er det nu sæsonen starter.

Bilmærker som Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Jaguar, Lexus, Maserati, Mercedes og Porsche er alle repræsenteret i serien. I år bliver løbene fra serien sendt til 36 lande - de fleste i Europa - men også Australia, USA, Canada og mellemamerika transmitterer løbene. I Europa er det primært Motors Tv der transmitterer fra løbene.


(Foto: Superstars)

Sidste års mester Thomas Biagi, Team BMW Italia vil selvfølgelig forsvare sin titel. Det vil han gøre mod blandt at den tidligere Formel 1 kører, Johnny Herbert, der stiller op i en Mercedes AMG C63 tilmeldt af Team Romeo Ferraris.


(Foto: Superstars)

Der kommer også kørere fra flere andre løbsserier. Sete Gibernau - tidligere MotoGP kører, stiller op for Campos Racing. Også Sergio Hernandez, kendt fra WTCC kører i serien i år. Det gør han sammen med den tyrkiske kører Isaac Tutumlu der alle stiller op for Campos Racings BMW M3 E92 racere. Listen er lang og op mod 30 kørere er foreløbig tilmeldt til seriens første løb i denne weekend.

Dons

Læs mere om:
  • Monza
  • 10/04/11 - Monza - Superstars Series
  •