Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

ALMS mester i Indy Car Series

IndyCar
Series  

08/04/11 

En af de regerende American Le Mans Series mestre, får debut i Indy Car Series i denne weekend. Det er Simon Pagenaud som på Barber Motorsports Park skal erstatte den ene af Dreyer & Reinbold Racings kørere.
Begge teamets kørere blev skadede i forbindelse med åbningsløbet i St. Petersburg, Florida for 2 uger siden. Nærmere bestemt er det Ana Beatriz som Simon Pagenaud skal erstatte.
 

Simon Pagenaud vender tilbage til Formel racing for en kort stund i denne weekend. Han skal erstatte Ana Beatriz som blev skadet i forbindelse med ICS seriens åbningsløb i St. Petersburg, Florida for et par uger siden. Faktisk blev begge DRR teamets kørere skadet ved den lejlighed.

Simon Pagenaud deltog tilbage i 2007 i den daværende Champ Car World Series, hvor han kørte for Team Australia, ejet af Derrick Walker.

Med tilbagekomsten går en lille drøm i opfyldelse for Simon Pagenaud der af og til savner at køre Formel race. Han havde dog håbet på at chancen kom på anden vis, men glæder sig trods alt over at få chancen. Udover at skal køre i hvert fald et løb i ICS, så har Simon Pagenaud også sine forpligtigelser hos Highcroft Racing i ALMS serien, ligesom han også skal skal køre for Peugeot i 24 timers Le Mans løbet.

Dons

Læs mere om:
  • Simon Pagenaud
  • Dreyer & Reinbold Racing
  • Highcroft Racing
  • Barber Motorsports Park
  • 10/04/11 - Barber Motorsports Park - IndyCar Series
  •