Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Kimi Räikkönen afslutter test

NASCAR 
08/04/11 

Mandag og tirsdag kørte Kimi Räikkönen sin første test i sin NASCAR Truck bil. Der er stadig ikke sluppet data og billeder udfra testen på forlangende af Kyle Busch Motorsports.
Det er dog undsluppet et par enkelte oplysninger fra banen om at Kimi Räikkönen kørte et par omgange som var ganske konkurrencedygtige.
 

Kimi Räikkönen skulle dog have kørt godt 400 omgange på den lille Gresham bane. Flere af disse omgange skulle ifølge unavngivne kilder være kørt på ganske imponerende tider. Ifølge teamet er der ikke planlagt flere tests for Kimi Räikkönen.

Til gengæld er der kommet flere oplysninger frem om den økonomiske side af Kimi Räikkönens deltagelse i NASCAR Truck serien. Flere har gisnet om at han selv betaler hele gildet, og det forlyder at han betaler i omegnen af $ 100.000 pr. løb. Dette er dog ikke bekræftet.

Til gengæld nævnes det fra ICE1 Racing at et amerikansk firma - 'Perky Jerky' - er trådt ind som sponsor for Kimi Räikkönen i NASCAR Truck serien. Samme firma var også i sidste sæson sponsor for teamet, da det stadig var ejet af George Gillett jr. under Richard Petty Motorsports navnet.

Dons

Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  •