Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 UK

Snetterton test - onsdag - dag 2

Formel 3 UK 
07/04/11 

Carlin Motorsport kørerne fortsætter deres dominans på Snetterton banen, hvor deltagerne i 'Cooper Tires British Formula 3 International Series' i går kørte deres anden og sidste testdag i denne omgang.
I formiddagens testsession var det colombianeren Carlos Huertas fra Carlin Motorsport de satte den hurtigste tid, mens det i eftermiddagens testsession var teamets danske kører Kevin Magnussen der var hurtigst.
 

I formiddagens testsession tog Carlin Motorsport tre ud af de fire første pladser, med Carlos Huertas på 1. pladsen med tiden 1:39,521.
På 2. pladsen kom Pipo Derani fra Double R Racing, han var 0,153 sekund langsommere end Carlos Huertas.
3. og 4. pladserne tog de to Carlin kørere Luiz Felipe Nasr og Kevin Magnussen sig af, de var henholdsvis 0,313 og 0,321 sekund fra den hurtigste tid.

Med tiden 1:39,671 var det Kevin Magnussen der satte hurtigste tid i eftermiddagens testsession, hvor Carlin Motorsport kørerne tog af top 5 placeringerne!
På 2., 3., 4. og 5. pladserne kom først Luiz Felipe Nasr, derefter Jack Harvey, Carlos Huertas og Sluttelig Rupert Svendsen-Cook, de var 0,317, 0,405, 0,633 og 0,651 sekund fra Kevin Magnussen's tid.

Med denne præstation, var de Kevin Magnussen der satte hurtigste tid i tre af de fire testsession på Snetterton, da han også havde hurtigste tid i begge gårsdagens testsessions!

Selve 'Cooper Tires British Formula 3 International Series' sæsonen starter den kommende weekend på Monza banen i Italien, og i påsken køres anden afdeling på Oulton Park i England - og mon ikke der bliver lagt lidt ekstra til spændingen i år hvor Formel 3 klassen fejer sin 60. sæson i England.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Carlos Huertas
  • Jack Harvey
  • Kevin Magnussen
  • Luiz Felipe Nasr
  • Rupert Svendsen-Cook
  • Carlin Motorsport
  • Snetterton
  •