Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Räikkönen testede i mandags

NASCAR 
06/04/11 

Ex Formel 1 verdensmesteren mm. Kimi Räikkönen testede i mandags for første gang i sit 'ny-erhvervede' køretøj. Det skete på Gresham banen i Georgia, som er en lille en af slagsen.
Der er dog hverken kommet data, kommentarer eller fotos fra testen. Alle kilder melder om forbud mod at bringe billeder af finnen.
 

Kimi Räikkönen testede i mandags på Gresham banen i Georgia. Denne bane er en yderst lille ovalbane og er kun ½ mile lang og med 12 graders hældning i svingene.

Hvor meget at finnen har fået ud af testen må stå hen i det uvisse. Det er nedlagt forbud mod at bringe billeder af Kimi Räikkönen, ligesom der ingen oplysninger er at hente fra testen som blev holdt for absolut lukkede døre.

Til gengæld har medierne i det amerikanske travlt med at skrive om at Kimi Räikkönen tilsyneladende selv betaler for sine aktiviteter. Ifølge de amerikanske medier betaler han selv for både sit kommende engagement i NASCAR truck serien og i WRC hvor det er tydeligt at der ingen sponsornavne er at finde på bilen.

Medierne nævner også at Kimi Räikkönen tilsyneladende selv finanserer sit forehavende for på sigt at skaffe sponsorer til en eventuel deltagelse i enten Nationwide serien eller måske endda i Sprint cuppen.

Dons

Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  •