Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Anders Lysen i front for Yokohama-mesterskabet

Rally Sprint 
06/04/11 

Søndag blev øst-udgaven af Yokohama-mesterskabet i rallysprint skudt i gang på Avedøre Holme i Hvidovre, og her var Anders Lysen/John Madsen (Sorø/Dianalund) fra Suzuki Motorsport med til at sætte dagsordnen.
Det blev til en overlegen sejr i klassen, og samtidig lykkedes det rallykøreren fra Sorø at blive nummer fire generelt.
 

”Vi fik en rigtig god start på dagen, da vi efter både det første og det andet heat førte generelt og samtidig satte dagens hurtigste tid af alle, selv om vi kører i en 1,6 liters bil med forhjulstræk,” fortæller Anders Lysen. ”Tredje og fjerde heat skulle så køres på den samme bane, men i modsat retning, men her var det så begyndt at regne, så vi havde svært ved at klare os imod de firhjulstrukne biler i feltet.”

For køreren i den blå og hvide Suzuki Swift var det en dejlig oplevelse at holde langt hurtigere biler bag sig i begyndelsen af løbet.

”Det gav virkelig en god stemning i hele Suzuki Motorsport, og det var godt, at vi kunne være med helt fremme,” siger Anders Lysen. ”Det var en god start for mig selv at få 20 point med på kontoen. Inden vi startede, havde jeg sagt, at jeg ville gå efter en top 5-placering. Den fik jeg, men når man nu har været oppe og været etter, så bliver man lidt skuffet over en fjerdeplads.”

”Da regnen kom, var jeg godt klar over, at jeg ikke kunne følge med de firhjulstrukne biler, og da vi ikke får point efter vores generelle placering, og jeg havde et stort forspring til nummer to i min klasse, var der ikke nogen grund til at satse.”


Anders Lysen er nu i front for Yokohama-mesterskabet.
(Foto: Rallyfotografen)

Klassesejren betyder naturligvis også, at Anders Lysen nu ligger i front for Yokohama-mesterskabet for 1,6 liters biler.

”Der skal lyde en stor ros til hele teamet for opbakningen og hjælpen, og så en stor tak til alle dem, der står for at arrangere Yokohama-mesterskabsløbene. De gør en stor indsats,” slutter Anders Lysen.

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Anders Lysen
  • Suzuki Motorsport
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: