Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Escobar racing deltog ved YM1 på Avedøre

Rally Sprint 
05/04/11 

Yokohama mesterskabet, første afdeling på Avedøre
Starten på første heat begyndte i overskyet vejr.
Vogn nummer 3, Escobar racings Porsche, blev sendt af sted med Lars Kragh ved rattet og Lars Poulsen med noterne.
Tiden blev 04:30.399 min og en 6. plads i klassen.
 

Efter heat 2 holdt vi 6. pladsen i klassen men heat 3, hvor banen blev vendt om og det bare var kommet vand på banen efter en kraftig regnbyge, gik ikke så godt. Det blev til en 9. plads og da 4. heat blev afviklet i tørvejr og et tørt spor kom Porschen bedre igennem.


(Foto: Escobar racing)

”En samlet tid på 18:54.330 min og en 6. plads i klassen og nummer 10 generelt er ikke godt nok og det er ikke teamets skyld, men det var mig det ikke var helt i tøjet i dag” udtaler Lars Kragh. Og forsætter ”Bilen holdt ellers fint og teamet havde ellers lavet bilen klar efter sidste weekends DM afdeling i Nordtyskland hvor vi fik en 8. plads generelt. Tillykke til Steen Andersen som kørte generelsejr hjem, med en samlet tid på 17:59:932 min.”

Næste opgave for Escobar racing bliver Skærtorsdag, d. 21. april i Frederikssund. Her afholdes Viking Rally Sprint, som i år afvikles i samarbejde med og til støtte for PTU - Landsforeningen for Polio- Trafik og Ulykkesskadede.

Lars Poulsen:
”Vi glæder os til at vise vores bil frem igen og håber på en stor opbakning til folkene i Frederikssund, vi ses!”


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: