Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Lasse Sørensen i særklasse i WSK Karting

Go Kart 
03/04/11 

Den 14 årige gokartkører, Lasse L. Sørensen fra Svenstrup ved Aalborg, fortsætter sin rivende udvikling på internationalt plan i gokart.
Kun uheld forhindrede den unge nordjyde i at ryge helt til tops i det internationale mesterskab WSK Master, som blev kørt ved Milano i Italien.
 

Sidste weekend var han i absolut særklasse, blandt de 62 startende kører fra det meste af Europa. Lasse startede weekenden med at sætte poleposition med næsten 0.2 sek. ned til nummer to.
Denne stil forsatte han så resten af weekenden, hvor han var hurtigste mand i alle sine heat.

Uheldigvis betød en lille uheldigt episode i et kvalifikationsheat, at Lasse fik en 7 sekunders straf, og fik frataget sin sejr.
Dette betød, at han skulle starte prefinalen som nummer 3, men et voldsomt påkørsel bagfra i starten, betød at Lasse røg af banen. Heldigvis fik han kæmpet karten tilbage på banen, og kørte sig flot frem til en 11. plads.


(Foto: Racing Team Sørensen / Marco Racing)

I finalen var der kun en ting at gøre, at det var bare med at komme frem i feltet. Gennem hele finalen forbedrede Lasse gang på gang finalens hurtigste tid, og fik kørt sig flot op på en femte plads.
Et ok resultat, set på basis af, at det var hans første besøg på banen i Casteletto.

Lasse udtaler, at han selv føler, at hans træningsprogram virkeligt begynder at virke. Jeg følger det samme træningsprogram, som Renaults Formel 1 team har lavet til min storebror.

Racing Team Sørensen/Marco Racing


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  •