Formel 3 Euro

Paul Ricard - race 1

02/04/11

Efter en lidt rodet start på weekendens første Formel 3 Euro Series løb på Paul Ricard banen i Frankrig, befandt pole position køreren Nigel Melker fra Mücke Motorsport sig nede på fjerde pladsen, men i løbet af de 19 omgange som sæsonens første løb strakte sig over, overhalede han først Daniel Juncadella, derefter Laurens Vanthoor og sluttelig også svenskeren Felix Rosenqvist, på den måde sikrede Nigel Melker sig sejren og sæsonens første maksimum score.

Henover målstregen var Nigel Melker henholdsvis fire og ni sekunder foran Felix Rosenqvist (Mücke Motorsport) og Daniel Juncadella (Prema Powerteam) der tog sig at de to øvrige podiepladser i nævnte rækkefølge.

Formel 3 Euro Series feltets anden svenske kører Jimmy Eriksson fra Motopark teamet sluttede løbet på 10. pladsen som den sidste af de fuldførende kørere, han var hele 24 sekunder bag vindende Nigel Melker.

12 Daniel Abt Signature Dallara-VW DNF 7

De otte bedst placerede kørere i dette løb starter i omvendt rækkefølge i weekendens andet løb.