Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Escobar racing til start på Avedøre

Rally Sprint 
02/04/11 

Med optimismen fra 2. pladsen i Tyskland og en 8. plads generelt stiller Escobar racing op til 1. afdeling af Yokohama mesterskabet 2011 søndag den 3. april på Avedøre.
 

Efter en vask og et tjek er bilen klar. Så klokken 10 starter nordens eneste Porsche GT3 RS i rallytrim ud med nummer 3 og med Lars Kragh ved rattet og Lars Poulsen i co-driver sædet.


(Foto: Escobar racing)

Lars Poulsen: ”Vi har ikke kørt på denne prøve før så vi et spændt på hvordan den passer til vores Porsche. Banen har snævre passager samt hop det gør at samarbejdet i bilen skal være i top, hvis det ikke skal gå galt”.

”Teamet håber på godt vejr så det bliver en oplevelse for tilskuerne at se dysten mellem de meget potente biler som stiller til start denne søndag. Vi skal gøre vores til at det bliver spændende at overvære lover”, Lars Kragh.

Følg tiderne på rallyresult.dk dagen igennem.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: