Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Young Driver AMR-debuterer med Vantage

Le Mans
Series 

31/03/11 

Young Driver AMR debuterer i den kommende weekend med deres helt nye Aston Martin Vantage i GTE PRO klassen. Det sker ved 2011 sæsonens første Le Mans Series løb som køres på HTTT Paul Ricard.
Young Driver AMR kommer til start med Tomas Enge, Alex Müller og Christoffer Nygaard. Det kan virke en smule overdrevet med alle 3 kører til et 6 timers løb, men Young Driver AMR bruger løbet som forberedelse til Le Mans, som de stadig håber at komme til start i.
 

Det har været en travl uge for Young Driver AMR teamet. I sidste weekend var teamet til 2011 sæsonens første FIA GT1 World Championship løb, og i den kommende weekend gælder det Le Mans series på HTTT Paul Ricard.

Young Driver AMR’s nye Aston Martin Vantage med 460 hestekræfter er lillebror til den kendte Aston Martin DBR9 som teamet bruger i GT1 World Championship. Young Driver AMR viste for første gang deres Aston Martin Vantage ved Le Mans Series officielle testdag tidligere på måneden, og i den kommende weekend race løbsdebutere teamet med bilen.


Young Driver AMR teamets nye Aston Martin Vantage, som blendt andet skal køres af danske Christoffer Nygaard.
(Foto: Le Mans Series / DPPI)

Christoffer Nygaard:
"Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i bilen. Ud over Le Mans Series testen tidligere på måneden har bilen overhoved ikke kørt, så vi glæder os rigtig meget til at køre et racerløb i den."

Tidsplanen for den kommenede weekend ser således ud:

Fredag den 1. april:
11.55 - 12.55 1. fri træning
16.30 - 17.30 2. fri træning

Lørdag den 2. april:
09.00 - 10.00 3. fri træning
13.34 - 14.05 Kvalifikation

Søndag den 3. april:
09.00 - 09.20 Warm-Up
12.00 - 18.00 Race (6 timer)

Vejgaard

Læs mere om:
  • Alex Müller
  • Christoffer Nygaard
  • Tomas Enge
  • Young Driver AMR
  • Paul Ricard
  •