Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Nørtofts weekend i WSK Masters fiasko

Go Kart 
31/03/11 

Løbet er kørt i Masters
Problemer med Jacob Nørtofts gokart er frustrerende for den 17 årige racerkører.
Sæsonens indledende ”rutsjebanetur” for Nørtoft på de europæiske gokart-baner er ikke overstået.
Nørtofts nye team Prima Racing døjer med kartproblemer, hvilket har betydet, at karten i flere løb slet ikke har haft fart nok i hjulene.
 

- Vi ved ikke helt, hvori problemet ligger. Men vi arbejder hen mod en løsning. Det er naturligvis meget frustrerende, siger Jacob Nørtoft, der i weekenden formentlig kunne vinke farvel til en god placering i løbsserien WSK Masters, hvor 2. afdeling blev kørt i Laghi, Italien.


(Foto: Anne Ristorp Kraufeldt)

Her nåede Nørtoft søndag både prefinale og finale, men måtte tage til takke med henholdsvis en 16. og en 28. plads. Han ligger nu nummer 14 i det samlede klassement.

Serien køres over 5 afdelinger og må ikke forveksles med ”storebror” - den løbsserie under WSK, Jacob Nørtoft sidste år fik bronze i, nemlig WSK Euro.

Her tørner Jacob Nørtoft ud den 14.-17. april på banen Portimao i Algarve med håb om, at der er fundet en løsning på kart-problemerne.

Anne Ristorp Kraufeldt


Læs mere om:
  • Jacob Nørtoft
  •