Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Foråret og en ny rallysæson er på vej

DM Rally 
02/04/11 

Siden DM-finalen i november 2010 har Svanholt Motorsport besluttet at skifte klasse.
Efter fire sæsoner i den rappe VW Golf GTI Kit Car og guld-, sølv- og bronzesejre er tiden inde til at skrue op for ambitionsniveauet og satse på en entré i klassementet for 4-hjulstrukne Super 2000-biler.
 

Der har i de forløbne måneder siden sæsonafslutningen været arbejdet intenst med et nyt projekt, og det er en offentlig hemmelighed, at målet har været at få en Skoda Fabia Super 2000 ind i kampen.


(Foto: Svanholt Motorsport)

Efter utallige drøftelser og forhandlinger med potentielle samarbejdspartnere, en studietur til IRC-turneringens første runde i Rallye Monte Carlo og en god dialog med Skoda Motorsport, havde teamet fået en fabriksbygget bil på hånden, men i den 11. time må vi konstatere, at det endnu ikke er lykkedes at finde de sidste nødvendige sponsorater til realisering af ”Projekt Skoda“.

Derfor var Svanholt Motorsport ikke på startlisten til første runde i DM-sæsonen 2011 - Wikinger Rally i Slesvig.
Bestræbelserne på at finde de manglende midler fortsætter med uformindsket styrke i håbet om at kunne præsentere et nyt projekt senere i år.

Efter 2010-sæsonen er det ”blå lyn“ gået igennem fra A til Z, så den står fin og kampklar, men i stedet for at stille op i DK-klassen, har Tim Svanholt valgt at sætte bilen til salg.


(Foto: Svanholt Motorsport)

– Målet er at køre om DM i det 4-hjulstrukne klassement, så der er ikke noget at komme efter i DK-klassen, da eventuelle mesterskabspoint fra denne kan ikke overføres til 4WD-klassen. Derfor tager vi en pause, og fortsætter arbejdet med at få et 4-hjulstrukket projekt på hjul, fastslår Tim Svanholt.

Svanholt Motorsport


Læs mere om:
  • Tim Svanholt
  • Svanholt Motorsport
  • Schleswig
  • 26/03/11 - Schleswig - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: