Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Peugeot 908 Hybrid4 klar til test

Le Mans 
29/03/11 

Le MansPeugeot Sport arbejder stadig med to forskellige biler efter løbet på Sebring.
Den fabriks Peugeot 908 som kørte på Sebring er fragtet tilbage til Frankrig for undersøgelse og videre udvikling. Samtidig arbejder Peugeot Sport på Peugeot 908 Hybrid4, og selvom bilerne ikke står anført på den officielle start liste til Le Mans testdagen i slutningen af april, så må den ikke afskrives endnu siger Bruno Famin der er tekniske direktør hos Peugeot Sport.
 

Bruno Famin har bekræftet, at der er 50% chance for at der kommer mindst en Peugeot 908 Hybrid4 til Le Mans test dagen den 24. april.
Peugeot har arbejdet med hybrid teknologien fra 2008 under navnet 908HY concept, men den endelige Peugeot 908 Hybrid4 er væsentlig anderledes end koncept bilen.
Det hybrid system som er installeret i Peugeot 908 Hybrid4 mellemlagre bremseenergien i et batteri og ikke i et svinghjul, som vi eksempelvis ser i en Porsche 911 GT3 R Hybrid.


Er Peugeot 908 Hybrid4 raceren løbsklar?
(Foto: Peugeot Media)

Den kommende rollout på testdagen skal vise Peugeot om denne bil virkelig er det rigtige valg til Le Mans, for på La Sarthe køres 75% af banen med fuld gas, så der er meget rum til at opsamle bremse energi, og derfro er netop La Sarthe måske ikke den rigtige bane og køre med en hybrid bil, på!

Spørgsmålet er om Peugeot Sport har udviklings kapacitet til både at udvikle Peugeot 908 og Peugeot 908 Hybrid4 på en og samme tidspunkt?

Vejgaard

Læs mere om:
  • Peugeot Sport
  • Le Mans
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS